Yhteisö

Me haluamme muuttaa toimintakulttuuria!

realtor-3180185_1920

Olitpa sitten yksityishenkilö tai organisaatiosi edustaja, voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ja tulla mukaan toimintaan.

Tämä tapahtuu helposti klikkaamalla tästä

Yksilöjäsenmaksu on 10 € ja yhteisöjäsenmaksu 100 €/vuodessa.

Toipumisorientaatio ry:n jäsenyhteisöjä ja yhteistyökumppaneita ovat:

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Psykiatrian toimintaa-alueella on kehitetty ja toteutettu mm. kokemusasiantuntijakoulutusta ja –toimintaa vuodesta 2010 alkaen. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on mukana laajassa Recovery-toimintaorientaatio mielenterveyspalveluissa –hankkeessa, jossa kehitetään recovery- eli toipumisorientaatioon perustuvia ratkaisuja mielenterveyspalveluihin.

Lilinkotisäätiö

LivingSkills Oy

LivingSkills Oy haluaa muuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintakulttuuria ongelmakeskeisestä voimavara- ja ratkaisukeskeiseksi ja aidosti asiakasta osallistavaksi toipumisorientaation hengessä. LivingSkills tarjoaa digitaalisia työvälineitä, jotka vahvistavat  dialogista asiakasvuorovaikutusta ja toipujan omasta näkökulmasta lähtevää toipumissuunnitelmaa. Digitaalinen LivingSkills Toipumisorientaatio – työväline auttaa kartoittamaan toipujan toiveikkuutta, pärjäämistä, toimintaa, oman näköistä elämää, avun pyytämistä ja saamista sekä suhdetta itseen ja muihin.

Mielen ry

Niemikotisäätiö

Kakspy ry

Kukunori ry

Porin kaupungin psykososiaaliset palvelut