Verkkokursseja ja kirja toipumisorientaatiosta saatavilla!

Toipuva mieli – opas toipumisorientaatioon

Jos haluat saada lisää tietoa toipumisorientaatiosta, niin kannattaa lukea Markus ja Jouko Raivion Toipuva mieli –  Opas toipumisorientaatioon -kirja.

Opas  johdattaa toipumisorientaation keskeisiin periaatteisiin. Lisäksi se tuo esille mielenterveyden parissa työskentelevien vaikuttajien ja kokemusasiantuntijoiden näkemyksiä suomalaisten mielenterveydestä ja toivottavista kehityssuunnista. Kirja on tarkoitettu mielenterveystyön ammattilaisille, mielenterveyden haasteista kärsiville ja heidän läheisilleen sekä kaikille mielenterveydestä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneille. LUE LISÄÄ

Toipumisorientaation perusteita voi opiskella myös verkkokurssimuodossa kahdella eri kurssilla

Haluatko muuttaa hoitokulttuuria asiantuntijakeskeisestä asiakaskeskeiseksi, voimaannuttavaksi ja asiakkaiden omaa osallisuutta vahvistavaksi? Toipumisorientaatioon perehtyminen antaa eväitä tähän ja nyt se on mahdollista myös verkkokurssimuodossa.

Sekä Markus Raivion kuuden moduulin Toipuva mieli -verkkokurssin että LivingSkills Oy:n kymmenen moduulin OMATAHTO Toipumisorientaatio-verkkokurssin voi tilata verkkokaupasta ja opiskella omaan tahtiin. Molempia kursseja myydään myös työyhteisöille.

Kursseihin pääset tutustumaan täällä: 

Toipuva mieli -verkkokurssi

OMATAHTO Toipumisorientaatio – verkkokurssi